ديدار با حجت الاسلام و المسلمين هادوي؛ رياست موسسه رواق انديشه
ديدار مسئول برگزاري همايش" انسان، جامعه، سلامت"
با رياست موسسه رواق انديشه، جناب حجت الاسلام و المسلمين هادوي
جلسه مورخ 29/02/1394 در محل مؤسسه رواق حکمت برگزار شد. در ابتداي جلسه، خانم دکتر ساطع در خصوص اهداف برگزاري همايش چنين اظهار داشتند: برگزاري يک همايش بين رشتهاي که در آن، سلامت را از ديدگاههاي مختلف مورد بررسي قرار دهيم يکي از بزرگ ترين اهداف ما بوده به گونه اي که درصدد هستيم تا سلامت از ديدگاههاي مختلف علوم ديني و عقلي، علوم رفتاري و علوم اجتماعي مورد بررسي قرار گيرد.
سعي کرده ايم محورهاي همايش را بر اساس مهمترين شاخصه هايي که در سلامت تأثير مستقيم تري دارد تنظيم کنيم و متناسب با محورها هم کميته هاي علمي خود را شکل دهيم.
دانشگاه علوم پزشکي قم، دانشگاه قم و انجمن پديده شناسي علوم سلامت از وزارت بهداشت، برگزار کنندگان همايش هستند و علاوه بر آن، از ساير دانشگاه ها، مؤسسات و مراکز علمي دانشگاهي و حوزوي، و شخصيتهاي علمي برجستة صاحب نظر جهت تقويت همايش و افزودن بر غناي علمي همايش طلب مساعدت و حمايت داريم.
حجت الاسلام و المسلمين هادوي در ادامة سخنان خانم دکتر ساطع؛ ضمن قدرداني از ايشان به دليل پرداختن به چنين مقولة مغفول و مهمي، اين کار را يکي از وظايف بسيار مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي برشمردند و افزودند: سلامت، ابعاد مختلفي دارد که برخي از اين ابعاد در وزارت بهداشت مغفول است و البته به يک معنا به صورت خاص کار اين وزارت خانه هم نيست، اتفاقاً بايد افرادي در حوزههاي ديگر علوم وارد عمل شوند و از ديدگاههاي مختلف مسئله سلامت را بررسي نمايند. در اين راستا، حوزه علميه، مراکز حوزوي و بزرگان و انديشمندان علوم ديني مي توانند همکاري شايستهاي داشته و سطح علمي همايش را ارتقا دهند..
جناب حجت الاسلام و المسلمين هادوي ضمن قدرداني از اين همت و آغاز به کار در اين زمينه در خواست نمودند که بستري براي مشارکت دانشجويان پزشکي ايجاد گردد تا در اين حوزه وارد عمل شوند. ايشان افزودند مهم ترين کاري که شايد بتوانيم بگوئيم تاکنون انجام شده، تطبيق موازين پزشکي با معيارهاي فقهي است و سلامت با نگاه جامع، کاري است که تاکنون انجام نشده و جزء وظايف وزارت بهداشت است. در پايان، ضمن معرفي افراد صاحب نظر در موضوع همايش، رهنمودها و راهکارهاي مفيدي در جهت هرچه بهتر برگزار شدن همايش ارائه نمودند.
خانم دکتر ساطع در پايان ضمن قدرداني از راهنماييهاي مفيد ايشان افزودند: وزارت بهداشت به تنهايي نميتواند به اين مقوله بپردازد؛ زيرا آنها در علم طبيعي خود تخصص دارند و اگر ما بتوانيم بين دو وزارت خانة علوم، تحقيقات و فناوري و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي زمينة تعامل سازندهاي را برقرار کنيم و از بزرگان صاحب نظر استفاده نمائيم وگام کوچکي را برداريم، ان شاء الله به مرور تقويت شده و براي سلامت کشور بسيار سازنده خواهد بود.