جلسه مسئولين برگزار کننده همايش" انسان، جامعه، سلامت " در جامعه المصطفي العالميه
به منظور بررسي همکاري هاي علمي و پژوهشي و اجرايي جامعه المصطفي العالميه با همايش "انسان، جامعه، سلامت" جلسه اي در معاونت پژوهشي جامعه المصطفي العالميه با حضور آقاي شيرزاد؛ مسئول حوزه رياست امور پژوهشي، آقاي تفرشي؛ کارشناس اداره همايش ها و همکاري ها و ارتباطات پژوهشي و جناب آقاي مقيمي؛ مسئول اداره همکاري هاي پژوهشي جامعه المصطفي العالميه و مسئولين برگزاري همايش برگزار گرديد. ابتدا خانم دکتر ساطع؛ مسئول برگزاري همايش، ضمن تبيين اهداف اصلي همايش گفت: هدف از برگزاري همايش، برداشتن يک گام جدي و موثر پژوهشي در حوزة علوم سلامت به منظور ارزيابي و تغيير رويکرد صرفا زيست شناختي علوم پزشکي به سلامت است. با يک نگاه بيولوژيکي محض نمي توان سلامت واقعي و کامل غرد و جامعه را تامين کرد. انسان موجودي ذو ابعاد است و از جمله ابعاد وجودي انسان، بعد معنوي، اعتقادي، رواني، شخصيتي ، اجتماعي و در نهايت بعد جسماني اوست. بنابراين، براي تأمين سلامت بايد ابتدا انسان را بشناسيم و عواملي که بر روي انسان تأثيرگذارند را شناسايي کرده و سپس مبتني بر آن در جهت فراهم ساختن سلامت از يک سو و مبارزه با بيماري اقدام کرد.
در ادامه، خانم دکتر ساطع به توضيح در مـورد محورهاي مختلف همايش و گسترة موضوع پرداخت و به سوالات حاضرين پاسخ داد. ايشان ضمن اشاره به اين موضوع که بحث سلامت، بايد پيشتر از اينها با برگزاري چنين همايشهايي مورد توجه ويژه قرار ميگرفته، حرکت در اين راستا را امري لازم و ضروري برشمرد که به همت عمومي نياز دارد و به همين خاطر، ضمن ارسال دعوت نامه رسمي، امروز نيز حمايت و ياري بي دريغ مرکز مهم علمي و پژوهشي جامعه المصطفي العالميه را خواستاريم.
آقاي مقيمي؛ مسئول اداره همکاري هاي پژوهشي جامعه المصطفي العالميه، ضمن خوب و محتوايي خواندن همايش و استقبال جامعه المصطفي العالميه از اين گونه همايشها، درخواست داشتند که زمان بيشتري براي ارسال مقالات محتوايي در نظر گرفته شود. ايشان همکاري جامعه را در زمينههاي مختلف علمي و پژوهشي اعلام نموده و پيشنهاد دادند که قبل از برگزاري همايش، چندين پيش نشست در شهرهاي مختلفي چون مشهد، اصفهان و شيراز برگزار گردد تا ضمن اطلاع رساني جنبه غنابخشي به محورهاي همايش داشته باشد و براي افراد متخصص در مراکز علمي نيز ايجاد انگيزه براي ترغيب دانشجويان در مباحث علمي داشته باشد.
ايشان ضمن اعلام همکاري علمي، اطلاع رساني و تشويق دانش آموختگان خود به مشارکت فعال در همايش مذکور، اعلام نتيجه نهايي حمايت هاي بيشتر و معرفي نماينده مرکز خود در همايش را به تصويب در شوراي سياست گذاري جامعه المصطفي موکول نمودند. وي در بحث تبليغات افزودند که جامعه المصطفي العالميه در زمينه تبليغات از طريق مراکز و مدارسي که در شهرها و کشورهاي مختلف دارند اطلاع رساني گسترده اي انجام خواهد داد تا محققين به نگارش و ارائه مقاله تشويق و تحريض گردند.
آقاي مقيمي ضمن اشاره به کلان بودن موضوع حاضر، همايش کنوني را پلهاي ابتدايي براي نيل به مقاصد بلند دانستند که مي تواند براي ديگران انگيزه اي گردد تا در حول اين محورها به پژوهش و فعاليت بپردازند.
در پايان نشست، خانم دکتر ساطع ضمن اشاره اي اجمالي به فعاليتها و مجوزهايي که تاکنون براي همايش اخذ گرديده، به مجوز وزارت بهداشت و حمايت وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از همايش، هم چنين حمايت جناب آقاي دکتر باقر لاريجاني در وزارت بهداشت که به اين موضوع توجه ويژه دارند اشاره نمودند.