اين جلسه که در تاريخ 16/04/1394 در محل دفتر پژوهش حوزه علميه قم برگزار شد با توضيحات خانم دکتر ساطع در مورد امور صورت گرفته و تعاملات و همکاريهاي ساير مراکز با همايش ملي" انسان، جامعه، سلامت" که با همکاري دانشگاه علوم پزشکي قم و دانشگاه علوم پزشکي ايران و انجمن پديده شناسي علوم سلامت برگزار خواهد شد، آغاز گرديد.
دبير علمي همايش در ادامه از ساير همکاريها و تعاملات آقاي دکتر عماد – معاون محترم پژوهشي حوزه علميه قم- قدرداني نموده و خواهان در اختيار قرار دادن تجربيات ارزنده معاونت پژوهشي حوزه در اختيار مسئولين همايش گرديد.
در ادامه، دکتر عماد ضمن ارزشمند دانستن کار صورت گرفته، به فعاليت بزرگ مردان حوزه علوم پزشکي در اين راستا اشاراتي داشتند. ايشان افزودند: خوشبختانه هم اکنون اسناد علمي و ... سلامت را يک نهاد چند بخشي مي دانند و در حوزه عناصر معنوي و اخلاقي با جديّت وارد شدهاند.
ايشان ضمن اشاره به عرصههاي گسترده اين موضوع، در ادامه پيشنهاد برگزاري چند نشست مقدماتي با حضور صاحب نظران اين عرصه را براي واکاوي محورهاي کليدي کار و ارائه تصويري روشنتر که مورد اشتراک باشد و موجب هم دلي و همکاري همه جانبه و چند جانبه گردد را بسيار مفيد دانستند. ضمن اينکه اگر بدانيم يک کار علمي تأثير خواهد داشت بايد پاي ميز باشد و تمام احتمالات دخيل در آنجا مطرح گردد و اگر احساس شد که تأثيري در کار ندارد در نهايت حذف شود، لذا ابعاد مختلف کار، تمام حوزه هاست.
در ادامه، ايشان ضمن معرفي مراکز و شخصيتهاي برجسته اي که مي توانند دبير علمي همايش را در برگزاري هر چه بهتر همايش و غني تر ساختن مقالات رسيده ياري نمايند، اشاره اي به سند ملي سلامت داشتند که در آن راهبردها مشخص شده و تمام حرکت ها بايد در آن فضا صورت گيرد.
خانم دکتر ساطع، ضمن قدرداني از فرمايشات ارزنده و راهنمايي هاي بي دريغ ايشان، افزودند: کاري که اينک دانشگاه قم با همکاري سه مرکز ديگر در دست اجرا دارد، بدون ورود حوزه علميه عقيم خواهد ماند و در اين راستا جامعه سلامت به نظرات و ديدگاه هاي ارزشمند اساتيد علوم اسلامي و انساني به شدت نيازمند است.