ديدار و گفتگوي رياست محترم دانشگاه قم و هيأت همراه با معاونت محترم هماهنگي
جناب آقاي دکتر ديرباز، رئيس همايش و رياست محترم دانشگاه قم به همراه سرکار خانم دکتر برقعي، رئيس پرديس خواهران، سرکار خانم دکتر ساطع، دبير علمي همايش و مدير آموزشي و پژوهشي پرديس خواهران، جناب آقاي دکتر نورالدين محمدي، دبير اجرايي همايش و رئيس انجمن پديده شناسي علوم سلامت ايران و جناب آقاي دکتر مهدي محمدي، مدير پژوهشي دانشگاه قم، در روز شنبه، مورخ 21/6/1394 ، در محل شوراي انقلاب فرهنگي حضور يافته و به طور رسمي از آن شوراي محترم جهت همکاري، حضور و حمايت همه جانبه از همايش ملي"انسان، جامعه، سلامت" دعوت به عمل آوردند.
در اين نشست صميمانه، در ابتدا معرفي اجمالي از همايش، محورهاي آن، کميتههاي علمي، دانشگاهها، نهادها و مراکز حمايت کننده همايش انجام شد و سپس با توجه به اهميت موضوع و نياز مبرم تحول در علوم سلامت و ضرورت پرداختن به سلامت فرد و جامعه به صورت بين رشتهاي، شوراي عالي انقلاب فرهنگي به حضور فعالانه و همکاري جدي و همه جانبه در همايش دعوت شد.
جناب آقاي دکتر اسحاقي، معاون برنامه ريزي و هماهنگي، ضمن خوش آمدگويي و اظهار خرسندي از اقدام بسيار ستودني دانشگاه قم و مراکز همراه در پرداختن به امر مهم سلامت، رويکرد بين رشتهاي به سلامت را امر ضروري دانسته که تاکنون به طور جدي به آن توجه نشده است.
ايشان به مسئولين برگزاري همايش توجه به نقشه جامع سلامت و جايگاه سلامت در نقشه مهندسي فرهنگي کشور که دو ميثاق علمي و فرهنگي ملي است را متذکر شده و ابراز اميدواري کردند که همايش منجر به توليد علم انبوه شده و نتايج کاربردي آن شاهد توليد نظريه، کتابهاي درسي و در نهايت رشتههاي علمي بين رشتهاي جديد باشيم.
در نهايت، ايشان همکاري و همراهي شوراي عالي انقلاب فرهنگي را در حد توان آن شورا اعلام داشته و بيان کردند که چگونگي اين همکاري پس از طرح در جلسة شورا و تبادل نظر با شوراي تحول علوم انساني نيز با جناب آقاي دکتر پارسانيا، رئيس شوراي حوزوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تعيين خواهد شد.
در ادامه جناب آقاي قماشچي، مديرکل طرح و برنامة شوراي عالي انقلاب فرهنگي، حضور جديتر بخشهاي غير دولتي، سازمان نظام پزشکي، سازمان نظام مشاوره و همچنين حضور و مشارکت وزارت آموزش و پرورش، وزارت ورزش و جوانان، قوه قضائيه، نيروي انتظامي، مجلس شوراي اسلامي و صداو سيما را امري ضروري و لازم دانستند.
همچنين استمرار همايش در سالهاي متمادي و تشکيل دبيرخانه دائمي و برگزاري آن به نحو فرابخشي را به منظور کاربردي شدن نتايج خواستار شدند.
در نهايت نيز شوراي عالي انقلاب فرهنگي، ضمن طرح حضور نمايندگان شوراي انقلاب فرهنگي در شوراي عالي همايش، پيشنهاد اضافه شدن محور سياست گذاري و سلامت و تشکيل کميته علمي مرتبط با آن را مطرح کردند و قرار بر آن شد که بعد از بررسي و مطالعه بيشتر خود شوراي محترم عهده دار آن شود.