رييس دانشگاه قم: دانشگاه قم درصدد است تا بستر علمي و فرهنگي مقوله سلامت را در جامعه فراهم کند.
رييس دانشگاه قم گفت: دانشگاه قم با توجه به رسالت اش درصدد است تا بستر علمي و فرهنگي مقوله سلامت را در جامعه فراهم کند که در اين راستا دبيرخانه اين همايش تشکيل شده و اميدواريم گام هاي بعدي اين مقوله به صورت مداوم، ادامه يابد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه قم، حجت الاسلام والمسلمين دکتر ديرباز امروز در جمع خبرنگاران گفت: در همايش ملي بين رشته اي "انسان، جامعه و سلامت سعي شده تا ضمن دعوت از متخصصان و صاحب نظران رشته هاي مختلف و طرح مشکلات حوزه سلامت، فرصتي مهيا شود تا از نزديک چالشهاي مربوط مورد بررسي موشکافانه قرار بگيرد.
وي محورهاي همايش را شامل عناويني از جمله دين و سلامت، اخلاق و سلامت، انسان و سلامت، روان و سلامت، جامعه و سلامت، مباني جهان شناختي علوم پزشکي و سلامت و پديده شناسي و سلامت عنوان کرد.
رئيس دانشگاه قم گفت: نهادينه کردن گفتمان چند بعدي بودن مساله سلامت در جامعه و تبديل اين گفتمان به گفتماني ملي مهمترين هدف اين همايش به شمار مي رود.
حجت الاسلام والمسلمين دکتر ديرباز با بيان اينکه عموما به مساله سلامت از بعد اجتماعي نگريسته مي شود، ادامه داد: اين در حالي است که اثرات ارزشمند و موثر اين مهم را مي توان در تمام بعدهاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، معنوي، روانشناسي، ديني و جسمي مشاهده کرد.
وي تاکيد کرد: دانشگاه قم با توجه به رسالت اش درصدد است تا بستر علمي و فرهنگي اين مقوله را در جامعه فراهم کند که در اين راستا دبيرخانه اين همايش تشکيل شده و اميدواريم گام هاي بعدي اين مقوله به صورت مداوم، ادامه يابد.
حجت الاسلام والمسلمين دکتر ديرباز با اشاره به تاکيدات رهبر معظم انقلاب، در خصوص سبک زندگي اسلامي، گفت: در تلاش هستيم تا تمام بعدهاي مساله سلامت، با تعريف سرفصل هاي کاربردي و ايجاد رشته هاي دانشگاهي زمينه تعميم آن در کشور و جوامع اسلامي فراهم شود.
وي تاکيد کرد: همچنين کاربردي سازي مقوله مهم سلامت در رشته هاي مرتبط همچون تربيت بدني، روانشناسي، فلسفه اخلاق و علوم قرآن و فقه به صورت عملي اجرايي شود.